Particulier

Wij dragen zorg voor uw tuin!

check
Particuliere diensten

Voorjaarsbeurt

In maart en april is het tijd om uw tuin een voorjaarsbeurt te geven. Tijd om dode planten en bladeren uit de borders te verwijderen. Wilt u ook met een frisse tuin het voorjaar in? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

wb_sunny
particuliere diensten

Zomersnoeibeurt

Ronde of symmetrische vormen, strakke hagen, rechte lijnen: iedereen kan zien of uw tuin door een vakman is gesnoeid. Veel opdrachtgevers laten het snoeiwerk dan ook graag aan ons over. Wilt u ook met een frisse tuin het voorjaar in? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

grain
particuliere diensten

Gazononderhoudsbeurt

Hebt u een gazon? Dan is de kwaliteit van de grasmat beeldbepalend voor uw tuin. Door vakkundig onderhoud voorkomen we dat een strak en groen gazon verandert in een laag mos met onkruid… Als uw gazon lange tijd geen onderhoud heeft gehad, zult u versteld staan van het resultaat. Vrijblijvend advies of afspraak maken? Neem contact op met Reinier uw kwaliteitshovenier!

pets
Particuliere diensten

Algemene onderhoudsbeurt

Met alleen gezond groen in uw tuin bent u niet tevreden. U wilt ook dat uw tuin er de hele zomer verzorgd en goed onderhouden uitziet. En juist bij een goed bemeste tuin vraagt dat om regelmatig onderhoud. Wilt u ook een algemene onderhoudsbeurt? Neem dan vrijblijvend contact op.

ac_unit
Particuliere diensten

Najaarsbeurt

Na een seizoen vol groei en bloei, moet uw tuin voorbereid worden op de winter. Na een najaarsbeurt door Reinier uw kwaliteitshovenier is uw tuin er klaar voor. We verwijderen onkruid uit plantvakken en de bestrating. Wilt u ook een Najaarsbeurt? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op

Bekijk een overzicht van onze particuliere tuinen

Voor deze prachtige villa in Apeldoorn verzorgen wij het tuinonderhoud.

arrow_back arrow_forward