Hovenier Barneveld

Hét hoveniersbedrijf in de buurt van Barneveld

Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier in Barneveld? Dan bent u bij Reinier uw kwaliteitshovenier aan het juiste adres. Wij zijn uw betrouwbare partner voor groenadvies en -onderhoud.

Sinds 2010 zijn we al dé hovenier voor vakkundig tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren. Als hoveniersbedrijf zijn we iedere dag volop werkzaam in Barneveld en omgeving. Elke dag leveren wij kwaliteit in groen. Kwaliteit vinden wij namelijk het allerbelangrijkste.

We zorgen voor regelmatig onderhoud en komen onze afspraken na. Dit zorgt ervoor dat wij met plezier kunnen werken en u kunt genieten van uw prachtige tuin.

Hovenier Amersfoort voor bedrijven en particulieren

Particulier Tuinonderhoud door uw Kwaliteitshovenier

De voorjaarsbeurt, zomersnoeibeurt, gazononderhoud, algemene en najaarsbeurt zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar fris en verzorgd blijft.

Voorjaarsbeurt

In de maanden maart en april is het moment aangebroken om uw tuin een opfrisbeurt te geven. Het is tijd om dode planten en bladeren uit de borders te verwijderen. Wilt u ook uw tuin vernieuwen voor het komende seizoen?

Zomersnoeibeurt

Of het nu gaat om ronde of symmetrische vormen, strakke hagen of rechte lijnen: de vakmanschap van onze snoeier is zichtbaar in elke tuin. Veel van onze klanten vertrouwen daarom graag op ons vakmanschap als het gaat om snoeiwerk.

Onderhoudsbeurt gazon

Beschikt u over een gazon? Dan bepaalt de kwaliteit van het grasveld het aanzien van uw tuin. Door professioneel onderhoud te bieden, voorkomen we dat een strak en groen gazon verandert in een laag mos met onkruid. Als uw gazon langdurig geen onderhoud heeft gehad, zult u verrast zijn door het resultaat.

Algemene onderhoudsbeurt

Met enkel gezond groen in uw tuin neemt u geen genoegen. U verlangt er ook naar dat uw tuin gedurende de zomer er verzorgd en goed onderhouden uitziet. Vooral in het geval van een goed bemeste tuin is regelmatig onderhoud essentieel.

Najaarsbeurt

Na een seizoen vol groei en bloei is het tijd om uw tuin voor te bereiden op de winter. Met een najaarsonderhoud door onze hoveniers in Barneveld wordt uw tuin winterklaar gemaakt. We verwijderen onkruid uit plantvakken en bestrating.

Afspraak maken met uw hovenier in Barneveld

Bij Reinier uw kwaliteitshovenier streven we naar de hoogste kwaliteit in tuinonderhoud en aanleg. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies. Of u nu deskundig onderhoud, de aanleg van een nieuwe tuin of specifieke expertise zoekt, wij staan voor u klaar.