Onderhoud van bedrijfstuinen

Verzorgde uitstraling dankzij een goed onderhouden bedrijfstuin

De buitenruimte bij uw bedrijf is de eerste aanblik voor klanten, bezoekers en werknemers. Zorg voor een verzorgde uitstraling en mooi groen rond het gebouw en schakel ons in om het onderhoud van de bedrijfstuin te verzorgen.

We zijn het hele jaar door regelmatig aanwezig om de volledige buitenruimte te onderhouden. Door de hoge frequentie van het onderhoud verkeert de buitenruimte het hele jaar door in goede conditie. En is het in ieder seizoen een representatief visitekaartje voor uw bedrijf!

Specialist in groenonderhoud

We hebben ervaring met het onderhoud van bedrijfstuinen en doordat wij hoofdzakelijk gespecialiseerd zijn in groenonderhoud, beschikken we ook over alle apparatuur die daarvoor nodig is. Daarbij werken we hoofdzakelijk met accuapparatuur, wat geen geluidsoverlast geeft. Wel zo prettig als we overdag met het onderhoud van uw bedrijfstuin bezig zijn. Een ander voordeel van ons apparatuur is dat ze geen CO2-uitstoot of andere uitlaatgassen produceren. Bovendien verwerken we het groen wat we snoeien weer in de tuin, zodat we geen afval hoeven af te voeren.

Neem contact met ons op

Laatste projecten